Φιλική Διαπανεπιστημιακή Συνάντηση καλαθοσφαίρισης φοιτητριών

Α.Π.Θ. – Πανεπιστήμιο Κύπρου: 64-42

Σε πολύ όμορφο αθλητικό κλίμα οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Κύπρου συναντήθηκαν στο γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του Αλεξανδρείου Μελάθρου Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ σε συνεργασία με το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ. Στο πλαίσιο της φιλοξενίας οι φοιτήτριες των δύο ΑΕΙ ανταλλάξαν αναμνηστικά δώρα και στο τέλος του αγώνα το Πανεπιστήμιο της Κύπρου τίμησε για τη φιλοξενία τους κκ Ιωάννη Βράμπα Πρόεδρο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Βασίλη Παπαχαρίση υπεύθυνο Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Γυμναστηρίου και Σίμο Συρόπουλο προπονητή του ΑΣ Άρη. Στο αγωνιστικό μέρος από την ομάδα του ΑΠΘ διακρίθηκαν η Μιχαηλίδου Καλλιόπη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με 20 πόντους, και η Κουμαντσιώτου Ευδοκία-Μαρία του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας & Ανάπτυξης με 11 πόντους. Σε απόδοση τις ακολούθησαν η Τζημουρώτα Αναστασία, Εφραιμίδου Ελισάβετ – Χριστίνα του ΤΕΦΑΑ-Σερρών και οι φοιτήτριες Δροσύνη Αναστασία και Δημητροπούλου Στεφανία του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου εξαιρετική απόδοση είχε Στυλιανίδη Σοφία με 22 πόντους (4 τρίποντα) του τμήματος Αρχιτεκτονικής. Σε απόδοση την ακολούθησαν οι Γαβριηλίδου Ελλάδα τμήματος Μαθηματικού, Κοντού Νικολέτα και Μποτζηάν Κάρλα του Βιολογικού Τμήματος.

Α.Π.Θ. (Προπονητής: Σ. Συρόπουλος) Κυριακού 3, Δημητροπούλου 5(1), Τζημουρώτα 9(1), Ανδρόνικου, Νικοδήμου 2, Εφραιμίδου 7(2), Δροσύνη 7 (1) Κουματσιώτου 11, Μιχαηλίδου(Αρχηγός) 20 (1), Ζιττη.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Προπονήτρια: Π. Γεωργίου) Μιλτιάδους, Κοντού 4, Κουλουμτρή, Αγγελή, Πασιούλη, Τσελέπου, Στυλιανίδη (Αρχηγός) 22(4), Μποτζηάν 3, Ευστρατίου, Γαβριηλίδου 11, Κατσούρη, Γεωργίου.

Αρχηγός αποστολής: κ Μαρίνος Πελαγίας